Ξεκινάμε με το ρεπορτάζ του Δαμιανού Παπαχατζή στο allstar basket, όπου γράφεται πως ο “Σωλήνας” δεν θα προχωρήσει στην αποπομπή του Γιαννάκη (παρ’ότι διαφωνεί με την ταυτόχρονη απασχόληση σε Εθνική Ομάδα και Ολυμπιακό), διότι δεν θέλει -λέει- να δώσει αφορμή στον Ολυμπιακό να χαρακτηρίσει την ΕΟΚ “πράσινο κάστρο”.. Αστεία πράγματα λέμε εμείς.. Αναφέρεται επίσης ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος Έλληνας προπονητής με το ειδικό βάρος του Γιαννάκη, ενώ ο Κατσικάρης (που φέρεται ως ο Νο1 υποψήφιος) από τη μια έχει ασυμβίβαστο στην λίγκα ACB και από την άλλη δεν θέλει να μπεί σε διαδικασία σύγκρισης με τον “Δράκο”. Οπότε κατά πάσα πιθανότατα ο Γιαννάκης θα μείνει, εκτός και αν αποφασίσει να φύγει ο ίδιος (χλωμό) ή του θέσει βέτο η ΚΑΕ Ολυμπιακός (καθώς το Ευρωμπάσκετ του 2009 θα συμπέσει με την προετοιμασία των “ερυθρολεύκων”. Εμείς απλά ρωτάμε; Ξένοι προπονητές δεν υπάρχουν; Δηλαδή γιατί ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας πρέπει de facto να είναι Έλληνας; Σε ότι αφορά τους παίκτες αναφέρεται πως το αν θα συνεχίσει ο Παπαλουκάς είναι 50-50, ενώ αφήνεται και ένα (μικρό) ενδεχόμενο για αποχώρηση του Τσαρτσαρή..

Συνεχίζουμε με το χθεσινό άρθρο του Συρίγου (το οποίο και προσυπογράφουμε 1000%), καθώς για άλλη μια φορά ο Φίλιππας απλά γράφει αυτά που όλοι λίγο πολύ είδαμε και αρκετοί δεν θέλουν να παραδεχτούν.. Όσο για το υστερόγραφό του, ελπίζουμε να κάνει πλάκα.. Σε τρομερή φόρμα πάντως ο μουσάτος..

Τελειώνουμε με την Εθνική Νέων, καθώς είναι απίστευτα αυτά τα οποία γράφονται στο allstar basket.. Χοντρικά: ο Σιγάλας αρχικά αρνείται να ενταχθεί ο Κουφός, επειδή όπως υποστηρίζει η ομάδα είναι έτοιμη.. Όταν ζόρισαν τα πράγματα, ο “Ράμπο” δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα και έγινε το γνωστό δημοψήφισμα, όπου οι παίκτες αποφάσισαν να μην έρθει ο Κουφός.. Συν τοις άλλοις, όπως γράφει η Κουρούνα, ο Καλάθης υποβλήθηκε σε αγωνιστικά καψώνια (με επικές ατάκες του Σιγαλα όπως: “don’t be rush”, don’t play for yourself, play for the others” κλπ.), ενώ επιπλέον δεν του μίλαγε και κανένας από τους συμπαίκτες του (εκτός από τον Σακελλαρίου), με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ο παίκτης να ξεσπάσει λέγοντας ότι ήρθε για να παίξει για την Ελλάδα και όλοι παίζουν για την πάρτη τους.. Το αποτέλεσμα; Κάποιοι συμπαίκτες του τον χτύπησαν(!!) Υπενθυμίζουμε επίσης ότι είχε γραφτεί πως είχε λάβει χώρα και μία δεύτερη μυστική ψηφοφορία με σκοπό την αποπομπή του Καλάθη..