Ήταν περίπου πριν 4,5 χρόνια όταν σε μια από τις (καθημερινές) συζητήσεις με τον Ντράζεν για την μπασκετική πραγματικότητα (συνήθεια που παραμένει μέχρι σήμερα) αναρωτηθήκαμε αν υπάρχουν κι άλλοι όπως εμείς. Αποφασίσαμε λοιπόν να φτιάξουμε ένα blog, να καταθέτουμε σε αυτό τις σκέψεις, αλλά και τον χαβαλέ μας και να απευθυνθούμε σε όλους τους μπασκετικά τρελαμένους αλλά υγιώς σκεπτόμενους Παναθηναϊκούς. Κάπως έτσι, απλά, γεννήθηκε το doubleteam.gr.

Από τότε μέχρι σήμερα κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Η σχέση μας με το blog  πέρασε από διάφορα κύματα. Άλλες φορές ασχολούμασταν περισσότερο άλλες φορές λιγότερο. Στις περισσότερες περιπτώσεις που απουσιάζαμε υπήρχαν λόγοι ανωτέρας βίας όπως στρατός, μεταπτυχιακό, διδακτορικό [για τον επιστήμονα του blog!] ή απλά μια αμείλικτη καθημερινότητα. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις απουσιάζαμε απλά γιατί δεν είχαμε όρεξη. Όπως και να’χει, για τον έναν ή τον άλλον λόγο, υπήρχαν περίοδοι που για αρκετές εβδομάδες μπορεί να μην γράφαμε ούτε ένα νέο post.

Συνήθως ένα blog που δεν λαμβάνει της απαραίτητης προσοχής οδηγείται μοιραία στην απαξίωση και τελικά στην αφάνεια. Όμως αυτό το blog κρατήθηκε ζωντανό και ενεργό.

Και ο μόνος λόγος που επιτεύχθηκε αυτό ήταν η ισχυρή κοινότητα που έχει την τύχη να φιλοξενεί.

Φτάνοντας λοιπόν στο σήμερα, ύστερα από αρκετές συζητήσεις για το μέλλον του blog καταλήγουμε σε μια κοινή παραδοχή. Το blog χρειάζεται φρεσκάρισμα σε όλους τους τομείς. Τόσο στην εικόνα του όσο και στις στήλες του, όμως πάνω απ’όλα στο editorial κομμάτι του. Για την εικόνα και τις στήλες του blog έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η απαραίτητη προετοιμασία και τις επόμενες ημέρες (άντε βδομάδες) θα μπορέσουμε να σας παρουσιάσουμε το αποτέλεσμα. Το σημαντικότερο όμως στοιχείο του (κάθε) blog είναι τα posts του. Κι εδώ έρχονται τα σπουδαία.

Όπως έγραψα και παραπάνω ο λόγος που αυτό το blog κρατήθηκε ζωντανό ήταν και παραμένουν οι επισκέπτες του.  Οπότε η ενίσχυση στο editorial είναι απόλυτα φυσιολογικό να έρθει εκ των έσω. Με μεγάλη χαρά λοιπόν ανακοινώνουμε ότι από σήμερα το blog έχει έναν ακόμα admin. Κορυφαίος σχολιαστής αυτού του blog τα τελευταία δύο χρόνια, το μόνο που μπορεί να συγκριθεί με τον αριθμό των σχολίων που έχει γράψει είναι ο αριθμός των ονομάτων που έχει προτείνει στις μεταγραφικές περιόδους. Χωρίς περαιτέρω συστάσεις, δεν τις χρειάζεται άλλωστε, καλωσορίζουμε τον Sarunas στην ομάδα. Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία του θα δώσει νέα πνοή στο blog, μια πρόσθετη και διαφορετική οπτική ματιά στα πράγματα και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες αλλαγές που ετοιμάζονται θα σηματοδοτήσουν ένα δυναμικό ξεκίνημα για το doubleteam.gr το 2012. Ελπίζουμε να το αναγνωρίσετε κι εσείς…