‘Ενα καράβι παλιό σαπιοκάραβο, με κάτι ναύτες τρελούς πειρατές, σηκώσε άγκυρα άγρια χαράματα, έχοντας θέσεις κενές πολλές. Και ευτυχώς έλυσε κάβους, άνοιξε πανιά, αφήνοντας πίσω στραβά και παράλογα για μακρινούς στόχους γιατί το gay-ro σύστημα δεν αντέχοταν.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ.

-Μπράβο στον ιδιοκτήτη DPG που ακόμα βάζει λεφτά και που προστάτεψε την ομάδα από συνθήκες ζούγκλας.

-Μπράβο στον Πασκουάλ που πήρε την ταυτότητα του “καλύτερου ‘Ελληνα κόουτς” σε 5 παιχνίδια, συνεχίζοντας από τον αγώνα του Κυπέλλου. Η καλύτερη απάντηση τόσο στο γαυροσύστημα όσο και σε όσους θέλουν να μας πλασάρουν την “ελληνική” προπονητική σκέψη.

-Μπράβο στους παίκτες που μετά το busgate, δε λυγίσανε, δεν μασίσανε από τα τρολλαρίσματα και τα εμετικά προβοκατόρικα ρεπορτάζ. Μπράβο που παρότι οι μισοί παίκτες ξέρανε πως δε θα συνεχίσουν, παίξανε ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ.

-Μπράβο στους οπαδούς της ομάδας. Που χθες στηρίξανε τους παίκτες στην προπόνηση,  που σήμερα πριν τον αγώνα πήγανε να βοηθήσουν στην ψυχολογική ανάταση των παικτών.

Το σημερινό δεν ήταν απλά μια επιστροφή του Παναθηναικού στη φυσιολογική του θέση στο ελληνικό μπάσκετ. ‘Ηταν μια γροθιά στο στομάχι στο σιχαμένο gay-roσύστημα ΑΡΔ, στα έμμισθα πληρωμένα τρολλ, στο παρακράτος και λοιπά παράσιτα που εκμεταλλεύθηκαν την ευκαιρία και βγήκαν ως γυμνοσάλιαγκες. Δυστυχώς για αυτούς, το σημερινό ήταν μόνο η αρχή, αναμένονται ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ δύσκολες στιγμές για την…πιο refuse to lose ομάδα του ελληνικού αθλητισμού, τους ….αντικειμενικούς δημοσιοκάφρους και όλα τα ερυθρόσβερκα ερπετά που βγήκαν από το λιμέρι τους.

Για τα του αγώνα, τα ντου από τα πιθήκια που αντιπροσωπεύουν το μέσο οπαδό του ΟΣΦΠ, τον προκλητικό Παπανικολάου, τη δημοσιογραφική κάλυψη στις αλητείες, την ΕΜΕΤΙΚΗ διαιτησία σε ορισμένα σημεία (κανένα φάουλ υπέρ του ΠΑΟ έως το 6ο λεπτό της τελευταίας περιόδου) θα τα πούμε άλλη στιγμή.

ΥΓ. Ένα μπράβο στον RG που οι παίκτες που διάλεξε ήταν ένας και ένας, το κατακάθι του πληρώματος του Μαυρογένη, ιδανικό για να σπάει έδρες όπως το ΣΕΦ.