Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρόσφατα υιοθέτησε τη μόδα των social networks και έτσι έχουμε τη δυνατότητα άμεσης επαφής μαζί του (ενδεικτικά τα σχόλια στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram) αλλά ταυτόχρονα γνωρίζουμε και μία άλλη εικόνα του, τον άνθρωπο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπως αυτός εκφράζεται μέσω των διάφορων γνωμικών που αναρτά.

Επίσης, στο bio του αναφέρει για εκείνον: “Been everywhere…done everything…doing them all second time,with knowledge this round !”.

Παρόλ’ αυτά η σημερινή ανάρτηση μας δίνει την εντύπωση πως κάνει το ίδιο λάθος δεύτερη φορά!

K.C.RIVERSSSSSSSSSS…MUST STAY FOREVER!!!

A photo posted by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

Εκφράζει άποψη περί των αγωνιστικών δημόσια, στο μέσο της σεζόν, επεμβαίνοντας (έστω ατύπως) στο έργο του προπονητή. Όσο αναπόσπαστο κομμάτι του μπασκετικού Παναθηναϊκού και να αποτελεί (με τα καλά και στραβά του), πρέπει να δεχθεί ότι ο ρόλος του δεν είναι αυτός. Ή τουλάχιστον τις προσωπικές απόψεις περί αγωνιστικών δεν πρέπει να τις εκφράζει δημόσια. Η ομάδα έχει ανάγκη να χτίσει κορμό και θα συμφωνήσω ότι σε βάθος τριετίας πρέπει να μείνουν όσοι αξίζουν να φοράνε τα πράσινα. Ο Ρίβερς ενδεχομένως να αποτέλεσει μέρος της ομάδας αυτής. Παρόλ’αυτά είναι νωρίς για τέτοιου είδους δηλώσεις.

Ένα γνωμικό επίσης λέει: