..όπως λένε και οι U2 και σχεδόν όλοι κάνουν τις ευχές τους για το νέο έτος.. Σε αυτό το κλίμα θα κινηθούμε και εμείς, oaka2007.jpgκαθώς στη συνέχεια θα αναφέρουμε τις δικές μας πράσινες μπασκετικές ευχές για το 2008.. Έχουμε και λέμε λοιπόν.. Στον Αλβέρτη ευχόμαστε να βρεί λίγο από το χέρι που είχε κάποτε και φυσικά τον Μάιο στη Μαδρίτη να σηκώσει το 5ο, ενώ στον Περπέρογλου συνιστούμε υπομονή, καθώς λίγοι Έλληνες έπαιξαν στον Παναθηναϊκό από την πρώτη τους χρονιά.. Στον Σπανούλη ευχόμαστε να μην εξελιχθεί σε δεύτερο Λάκοβιτς (κοινώς να μην κάνει τα καλυτερά του παιχνίδια μόνο με τον Ολυμπιακό), να κρατάει λιγότερο την μπάλα και να γίνει περισσότερο ομαδικός.. Στον Μπετσίροβιτς δεν ξέρουμε τι να του ευχηθούμε, μάλλον να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ από τον Μπατίστ θα θέλαμε πολύ ν’αποκτήσει την άνοιξη την οργιώδη φόρμα που είχε περίπου ένα χρόνο πριν, γιατί θα τον χρειαστούμε.. Στον Ζίζιτς ευχόμαστε να σταματήσει να κάνει μονίμως το ίδιο φάουλ στα σκριν και να γίνει ο παλιός καλός Ζίζιτς στις βολές, ενώ από τον Χατζηβρέττα ευχόμαστε να εξαφανίσει στην άμυνα όποιον από τους Λάνγκτον, Μπούλοκ, Πλάνινιτς κλπ. βρει μπροστά του.. Από τον Ντικούδη ζηταμε να κάνει που και που κανένα block out και από τον Τσαρτσαρή απαιτούμε κατακόρυφη αγωνιστική άνοδο (καθώς εξωαγωνιστικά βγήκε MVP Δεκεμβρίου..) Στον Διαμαντίδη ευχόμαστε να συνεχίζει να παίζει την ίδια άμυνα και να τελειώνει τα drives στην επίθεση (γιατί τον έχουν πάρει χαμπάρι). Στον Ουίνστον ευχόμαστε σταθερότητα στην απόδοσή του, καλύτερη άμυνα (και εξίσου εντυπωσιακά καρφώματα), ενώ από τον Τομάσεβιτς θα θέλαμε εμφανίσεις σαν αυτές του περσινού final four.. Ο Γιασικεβίτσιους είναι λίγο περίπτωση Μπετσίροβιτς, αφού δεν βρίσκουμε κάτι για να του ευχηθούμε (να παιξει άμυνα λίγο χλωμό), οπότε ευχόμαστε σε όλους τους υπόλοιπους να προσπαθήσουν να καταλάβουν τις εμπνεύσεις του.. Στον Ομπράντοβιτς ευχόμαστε να κάνει σωστή διαχείριση του υλικού που έχει, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει.. Έτοιμους την κατάλληλη ώρα, θέλουμε και τους προέδρους..

P.S.1 Λιγότερη μουρμούρα στους διαιτητές από τους Ντικούδη και Διαμαντίδη (κυρίως), Σπανούλη και Χατζηβρέττα.. Ο Γιασικεβίτσιους είναι σε άλλη κατηγορία..

P.S.2 Μακάρι να ήταν εδώ και οι Βούγιανιτς, Σισκάουσκας για να τους ευχηθούμε. Ακόμα, στον Τόνι Ντελκ ευχόμαστε καλά στέφανα και στον Δημήτρη Παπανικολάου περαστικά..