Ο Παναθηναϊκός πρόσφατα έριξε πόρτα στον Ιάκωβο Τσακαλίδη, όπως έγραψε σήμερα ο Μπουρλάκης. Ο μάνατζερ του παίκτη έκανε τη σχετική κρούση, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε, αφού οι “πράσινοι” δεν ενδιαφέρθηκαν για τον παίκτη. Σύμφωνα με νεα δημοσιεύματα του τύπου ο “Λυκάνθρωπος” μάλλον θα συνεχίσει την καριέρα του στον jakegr.jpgΟλυμπιακό, αφού οι δυο πλευρές τα έχουν βρεί για διετή συνεργασία (με απολαβές 1,2 εκ. € για τον πρώτο χρόνο και 1,3 εκ. € για τον δεύτερο). Ο 28χρονος Alexei (ή για άλλους Iakov) Ledkov (όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε) είχε φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια στο ΝΒΑ και βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην “πατρίδα” του. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως οι υπεύθυνοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ενθουσιάστηκαν από την εικόνα που παρουσίασε ο Σχορτσιανίτης στην πρώτη συγκέντρωση που έγινε στο ΣΕΦ. Για το λόγο αυτό κινήθηκαν άμεσα για την απόκτηση ενός επιπλέον σέντερ και ο Jake βρέθηκε στο δρόμο τους. Παρά το ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησε το καλοκαίρι, ο σέντερ-μπετονιέρα έχει αρκετό δρόμο μέχρι να επιστρέψει σε κανονικά επίπεδα βάρους και αντοχής για έναν επαγγελματία αθλητή. Ο Γκέρσον πάντως έκανε λόγο για 6-8 εβδομάδες.. Όπως παρατήρησε και ο Βετάκης στο σημερινό φυλλο της “Πράσινης”, ο Very Big Sofo κατα των πρώτη των “ερυθρολεύκων” δεν φορούσε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας (κόκκινες με μαύρο περίγραμμα) όπως όλοι οι συμπαίκτες του, αλλά τις παλιές (κόκκινες με άσπρο περίγραμμα)..

verybigsofo.jpg

Οι κακές γλώσσες λένε ότι αυτό συνέβη επειδή η εταιρία που ντύνει φέτος τον Ολυμπιακό δεν είχε μέγεθος για να ντύσει τον Σοφοκλή.. Όπως και να’χει ο χρόνος θα δείξει..

Update September 1, 2007: Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της “Πράσινης” ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πρότεινε στον Σχορτσιανίτη πριν λίγο καιρό τέσσερα κέντρα αδυνατίσματος με ψυχολογική υποστήριξη στις ΗΠΑ και όλα τα έξοδα πληρωμένα, ώστε ο παίκτης σε τέσσερις μήνες να γίνει “στυλάκι”. Ο αθλητής όμως απάντησε αρνητικά υποστηρίζοντας ότι θέλει να μείνει στην Αθήνα και να συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί..