Μπλεγμένος σε μια περίεργη υπόθεση με πυροβολισμούς βρέθηκε ο Μπράντον Χάντερ. Για όσους δεν θυμούνται hunter.jpgαναφερόμαστε στον παίκτη που εμφανίστηκε ως δια μαγείας στην κοπή της πίτας του 2006 ως δώρο του Θανάση στους οπαδούς και αγωνίστηκε για ένα μήνα στον Παναθηναϊκό.. Το περιστατικό, που ανακάλυψε ο Steve Rose, έλαβε χώρα έξω από το σπίτι του παίκτη των Γουίζαρντς ΝτιΣον Στίβενσον στο Ορλάντο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες την ώρα που ο Στίβενσον ήταν μέσα στο σπίτι του και κοιμόταν, εμφανίστηκε ο Χάντερ μαζί με τον Ρόνι Μπίλσαπ (φίλο του Στίβενσον), οι οποίοι είχαν ραντεβού με κοπέλες που είχαν γνωρίσει σε κοντινό κλαμπ. Η αστυνομία αναφέρει ότι τότε ένας 31χρονος άνδρας ονόματι Κέρτις Ραφ έφτασε στο σπίτι με ένα άσπρο αυτοκίνητο μάρκας «Κάντιλακ» και άρχισε να τσακώνεται με μια από τις γυναίκες που συνόδευαν τον Χάντερ. Ο “Κυνηγός” χώθηκε στον καυγά, ο Ραφ άρχισε να πυροβολεί και ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού πήγε στο δωμάτιο του Στίβενσον.. Οι Χάντερ, Μπίλσαπ ανέφεραν ότι δεν ανταπέδωσαν στους πυροβολισμούς, ωστόσο ο ύποπτος βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα στο πόδι σε κοντινό νοσοκομείο. Ζημιές από τους πυροβολισμούς υπέστη το σπίτι του Στίβενσον και η «Κάντιλακ». Σημείωση: Ο Ραφ έχει συλληφθεί 14 φορές, ενώ εις βάρος του υπάρχουν 44 κατηγορίες γύρω από θέματα ναρκωτικών..

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι μπλεγμένος σε παρόμοιο σκηνικό έιχε βρεθεί πριν ένα χρόνο ένας άλλος πρώηνlonny.jpg πράσινος σέντερ, ο Λόνι Μπάξτερ, ο οποίος είχε αγωνιστεί για κάποιους μήνες την σεζόν 2004-2005, αντικαθιστώντας τον Τρέισι Μάρεϊ. Ο θηριώδης σέντερ είχε συλληφθεί από τη μυστική υπηρεσία της Αμερικής όταν οπλοφορούσε χωρίς άδεια μαζί με τον φίλο του Ίρβιν Μάρτιν, ενώ οδηγούσε δύο τετράγωνα μακριά από τον Λευκό Οίκο και αφού προηγουμένως είχαν ακουστεί πυροβολισμοί κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο.. Ο Μπάξτερ που λίγες ημέρες πριν το επίμαχο περιστατικό είχε συμφωνήσει με τη Σιένα πέρασε περίπου 2 μήνες στη “στενή”, ενώ λίγο πριν αποφυλακιστεί είχε δώσει και συνέντευξη στην Gazetta dello Sport..  Ωραία σκηνικά..

Update September 1, 2007: Φαίνεται τελικά ο Λόνι ότι δεν βάζει μυαλό, καθώς του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 60 ημερών για παράνομη μεταφορά όπλων, καθώς απoπειράθηκε να ταχυδρομήσει δύο όπλα(!!) χωρίς να ενημερώσει τις αρχές..) Δείτε παρακάτω το βίντεο της σύλληψης..

Όπως ήταν λογικό, η Μπανταλόνα έλυσε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πριν από λίγες εβδομάδες. Αδιόρθωτος…

Update October 6, 2007: Μετά τη Σιένα και η Μπανταλόνα δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, καθώς ο Λόνι μόλις αποφυλακιστεί θα ενταχθεί στην ομάδα..