Από το διαζύγιο με τον Ομπράντοβιτς μέχρι σήμερα η ψυχολογία των οπαδών του Παναθηναϊκού παρουσιάζει συμπτώματα παράνοιας. Το τι έχουν ακούσει τα αυτιά μας και έχουν διαβάσει τα μάτια μας δεν λέγεται!

Τι ότι οι παίχτες θα φύγουν από τον Παναθηναϊκό επειδή έφυγε ο Ομπράντοβιτς. Τι ότι δεν θα έρθει κανένας άλλος αξιόλογος παίχτης τώρα που έφυγε ο Ομπράντοβιτς. Τι ότι οι Έλληνες θα φύγουν για τον Ολυμπιακό (ή για τη νέα ομάδα του Ομπράντοβιτς). Τι ότι όποιος και να έρθει θα φάει γιούχα από τον κόσμο στην πρώτη στραβή.

Ότι μαλακία μπορεί να ακουστεί την έχουμε ακούσει…

Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά… Καταρχήν ψυχραιμία!

Ο Ομπράντοβιτς έφυγε. Κάποιος άλλος προπονητής θα έρθει. Είτε από το πάνω ράφι των Ελλήνων είτε από το μεσαίο ράφι των Ευρωπαίων (θεωρώντας πάντα ότι το πάνω ράφι των Ευρωπαίων είναι οι εξής δύο: Ομπράντοβιτς, Μεσίνα). Ο Παναθηναϊκός ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ «Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ». Δεν έγινε ξαφνικά ο ΑΟ Μαγούλας για να τρέμει μην του φύγει ο Βουγιούκας ή ο Περπέρογλου ή να φοβάται ότι κανένας αξιόλογος παίχτης δεν θα έρθει. Λες και δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια αξιόλογοι παίχτες ΕΚΤΟΣ Παναθηναϊκού που τους προπονούσαν άλλοι προπονητές ΕΚΤΟΣ του Ομπράντοβιτς. Όσο για τους Έλληνες πρώτης γραμμής (Καϊμακόγλου, Βουγιούκας, Περπέρογλου, Καλάθης) αυτοί είναι υπερπολύτιμοι για μια ελληνική ομάδα η οποία είναι υποχρεωμένη να έχει ελληνικό κορμό. Αλλά δεν είναι δα ότι τους βλέπουν στον ύπνο τους και οι πρόεδροι της ΤΣΣΚΑ και της Μπαρτσελόνα και δεν κοιμούνται από τον …πόθο! Μην τρελαθούμε κιόλας! Οι επιλογές για τους καλούς Έλληνες παίχτες είναι οι δύο ομάδες κορυφής στην Ελλάδα, μικρομεσαίες ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας και Uleb cup. Ακούω ότι ο βουγιούκας έχει πρόταση 1εκ. από τον Μακάμπι. Για έναν παίχτη που κόπηκε από το προ-ολυμπιακό. Αν όντως έχει τέτοια πρόταση …στο καλό! Ο Παναθηναϊκός φέτος λεφτά για πέταμα δεν έχει…

Τέλος σε ότι αφορά τον προπονητή αφού τελείωσε η ρουλέτα με τον Σάρας και ευτυχώς η μπίλια έκατσε στο σορτσάκι και όχι στην γραβάτα ήρθε η ώρα να πέσουν στο τραπέζι οι πραγματικοί στόχοι. Ο Πεδουλάκης ο οποίος έχει δει το όνομά του γραμμένο τόσες φορές είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ σοβαρή επιλογή από τους Έλληνες. Από τους ξένους υπάρχουν περισσότερες αλλά καμία δεν είναι Ομπράντοβιτς και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει όλοι να το χωνέψουμε. Και η διοίκηση επιτέλους να αντιληφθεί ότι ο ρόλος της δεν είναι να «καλμάρει» τους οπαδούς με την επιλογή της αλλά να κάνει την ΚΑΛΥΤΕΡΗ επιλογή (όπως πιστεύει εκείνη) και να εύχεται να της βγει. Η διοίκηση θα αποφασίσει, όχι οι οπαδοί. Αφήστε λοιπόν τις παλινδρομήσεις και κάντε αυτό που θεωρείτε καλύτερο. Και όποιον διαλέξτε να είσαστε έτοιμοι να τον υποστηρίξετε. Έτσι κι αλλιώς θα κριθείτε εκ του αποτελέσματος είτε ο προπονητής λέγεται Γιασικεβίτσιους είτε Πεδουλάκης.