Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε το απόγευμα στο ΟΑΚΑ τον Άρη στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών για το πρωτάθλημα… Τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Στην πραγματικότητα το παιχνίδι ήταν η αφορμή για να αποθεωθούν οι συντελεστές του Βερολινέζικου θριάμβου από τον κόσμο που σχεδόν γέμισε το κλειστό.

Λίγο η πανηγυρική ατμόσφαιρα, λίγο το μυαλό που βρικόταν ακόμα στο Ο2 Arena, οι παίχτες του Παναθηναϊκού δυσκολεύτηκαν να νικήσουν τον Άρη και πιθανών να μην το είχαν καταφέρει αν τελικά δεν μέτραγε στο τέλος η εμπειρία και η διαφορά ποιότητας. Τελικά οι πράσινοι πήραν το ροζ φύλλο με 84-80.
Καταλύτης της νίκης για την ομάδα του Ομπράντοβιτς ήταν ο Νίκολα Πέκοβιτς ο οποός έκανε ένα πολύ γεμάτο παιχνίδι και έδειχνε ο μόνος που ήξερε που βρισκόταν. Ιδιαίτερη μνεία στον Σπανούλη που τράβηξε πολύ κουπί ενώ αρκετό χρόνο συμμετοχής πήραν ο Διαμαντίδης αλλά και ο Τσαρτσαρής, προφανώς ειδικά ο δεύτεροςγια να αρχίσει να μπαίνει σε ρυθμό τελικών.

Όμως το γεγονός της βραδιάς ήταν εξωαγωνιστικό και δεν είναι άλλο από την αποκάλυψη του νέου λάβαρου αφιερωμένο στην Κούπα του Βερολίνου και το αντίστοιχο banner με μια μεγάλη φωτογραφία του Ομπράντοβιτς να κρατάσει την κούπα. Επίσης θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε στην πολύ καλοστημένη οργάνωση όλης της φιέστας, την εξαιρετική παρουσίαση του νέου λογότυπου της ομάδας με τα 5 αστέρια και στα πολύ προσεγμένα βιντεάκια που έπαιζαν κατά την διάρκεια των αποκαλυπτηρίων. Καλή δουλειά από το τμήμα Μάρκετινγκ…

Άντε και του χρόνου!!!