Τα τελευταία δύο χρόνια το καμάρι του συλλόγου το μπασκετικό τμήμα έχει φτάσει στο απόλυτο αδιέξοδο με ευθύνη του εξαφανισμένου ιδιοκτήτη του..

Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι σε τραγική κατάσταση όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά:

1)Πολύ χαμηλό μπάτζετ για τα δεδομένα της διοργάνωσης με αποτέλεσμα δύσκολη εύρεση καλών παιχτών.

2)Τραγική στελέχωση του ρόστερ χειρότερη και από την περσινή με τεράστιες ευθύνες του προπονητή-του Παππά(αλήθεια γιατί παραμένει στη θέση του?) αλλά και του Αλβέρτη-Διαμαντίδη.

3)Ένας προπονητής που μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί πολύ λίγος και το χειρότερο είναι ότι μετα από 7 μήνες βλέπουμε μια ομάδα χωρις πλάνο στην επίθεση αλλά και τραγική αμυντική συμπεριφορά!(καμία εξέλιξη των παιχτών που έγινε πάνω τους επένδυση και καμία προοπτική για έναν κορμό για του χρόνου).

4)Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τον ιδιοκτήτη να ‘’ζητάει’’ 25 μύρια για να δώσει τις μετοχές μιας ομάδας που δεν έχει δικό της γήπεδο και παραπαίει αγωνιστικά..

5)Εδώ και 1 χρόνο ακούμε και διαβάζουμε για το καταπράσινο ΟΑΚΑ αλλά ακόμα και για αυτό δεν έχουμε κάποια ενημέρωση προφανώς κάπου έχει κολλήσει το θέμα.

6)Οι αγαπημένοι αρδ που πλέον κοντεύουν να ξεπεράσουν τους αντίστοιχους του ποδοσφαίρου αφού δεν βγάζουν κιχ για τον μεγαλομέτοχο και τις τεράστιες ευθύνες του για αυτό το κατάντημα.

Αύριο ξεκινάει το f4 του κυπέλου με μοναδικό στόχο όπως πάντα την κούπα…

Είναι ένα κρίσιμο σημείο της χρονιάς για ένα και μόνο λόγο..Δεν θα αλλάξει κάτι αν πάρουμε ακόμα ένα τρόπαιο αυτό όμως που θα πρέπει να γίνει είναι να κόψουμε τη γλώσσα στην ομάδα που οι οπαδοί της φώναζαν γκολ και οφσάιντ σε αγώνα μπάσκετ!!!

Αναλύση για τους αγώνες θα γίνει αφού πρώτα έχουμε μια εικόνα από τα ημιτελικά..

Τριφυλλάρα γερά!!!