Πρόωρο τέλος στην πρώτη σειρά του ημιτελικού έβαλε ο Παναθηναϊκός μετά και από την σημερινή επικράτηση επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο κάνωντας το 2-0 και ουσιαστικά τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση στον τελικό.
Μπορεί να προβληματιστήκαμε λίγο από την ζώνη του Άρη αλλά σε γενικές γραμμές με βάση την άμυνα και παίχτη κλειδί τον Γιασικεβίτσιους το παιχνίδι κύλησε ομαλά με την διαφορά να μένει σχεδόν σταθερά στα επίπεδα των 10 πόντων από τα μέσα της δεύτερης περιόδου και μετά.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα:

Η καλή αμυντική απόδοση του Παναθηναϊκού παρά την απουσία του Διαμαντίδη

Για μια ακόμα φορά αντιμετωπίσαμε πρόβλημα από τον Κλαρκ ο οποίος κράταγε επιθετικά τον Άρη όσην ώρα βρισκόταν στο παρκέ. Έχει γίνει πλέον διαχρονικό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό αυτό με τους κοντούς ευέλικτους Αμερικάνους αν αναλογιστούμε και τις περιπτώσεις ΜακΙντάιρ και Γκριρ.

Η ζώνη του Άρη μας δημιούργησε προβλήματα (τα οποία ανέλαβε να λύσει ο συνήθης ύποπτος) και αυτό θα πρεπει να το λάβουμε υπόψη εν όψει τελικών καθώς ο Δράκος σίγουρα ετοιμάζει κάτι αντίστοιχο.

Πλην του Σάρας σε καλά επίπεδα κυμάνθηκε και η απόδοση των Σπανούλη και Μπατίστ που φαίνεται να συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις μετά το FF. Ελπίζουμε να συνεχίσουν έτσι μέχρι και τους τελικούς…