Καλημέρα.
Η τωρινή εβδομάδα (17η του 2024) δείχνει πως είμαστε ένας σύλλογος ανέτοιμος πνευματικά σε ΟΛΑ τα επίπεδα.
Ανέτοιμοι στο Βόλλευ, χάσαμε το πρωτάθλημα για πολλαπλή φορά από τον skato-gay-ro, που παρότι υπολείπεται σε ποιότητα και προυπολογισμό, είχε πολύ καλύτερη καθοδήγηση από τον προπονητή του.
Ανέτοιμοι στο ποδόσφαιρο, κατά 99% σφραγίστηκε η απώλεια του πρωταθλήματος επειδή ούτε οι παίκτες αλλά ούτε και ο (συνταξιούχος) προπονητής μας μπόρεσαν να παίξουν και να επιβάλλουν το ποδόσφαιρο τους όταν ήρθε η ώρα να δείξουν καρδιά πρωταθλητή.
Ανέτοιμοι στο μπάσκετ, με τη σειρά να δείχνει Μακκαβαίους κατά 70% (και ίσως και παραπάνω όσο το σκέφτομαι) επειδή η ομάδα έχασε το μυαλό της και φάνηκε ανέτοιμη να επιβάλλει το ρυθμό της στο πρώτο και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ παιχνίδι.

Τα χαμηλής ποιότητας παίκτες, ροτέισιον, διαχείριση, τακτικές κοκ παιδιά είναι δευτερεύουσης σημασίας. Το πρόβλημα ειναι στο μυαλό-ο σύλλογος φαίνεται ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΗΝΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Ας πάρουμε το βόλλευ: Πόσα έτη τώρα ο Ανδρεόπουλος αποδεικνύει πως μπορεί να ήταν καλός, χρυσός και άγιος κοκ αλλά δεν είναι ο προπονητής να διαχειριστεί υλικό από το πάνω ράφι. Δεν ξέρει, δεν μπορεί, δεν έχει συνηθίσει; Δεν μας αφορά από ένα σημείο και μετά. Πάντως το βήμα παραπάνω με αυτόν στον πάγκο ξεκάθαρα δεν θα γίνει. Και από ένα σημείο και μετά, δεν φταίει αυτός-φταίει ο Μαλακατές, ο οποίος τον ανανέωσε μόνος του για άλλη μια χρονιά δίχως να ρωτήσει κανέναν και μετά θα μας κλαίγεται πως δεν ανανεώνουμε τη συνδρομή στον Ερασιτέχνη (και ας μην θεωρεί πρέπον ο ίδιος να λογοδοτεί για τέτοιες αποφάσεις). Προσωπικά, αρνούμαι να ανανεώσω συνδρομή αν δεν φύγει ο Ανδρεόπουλος.

Ποδόσφαιρο: Δυστυχώς δικαιωνόμαστε όσοι ωρυόμασταν εξαρχής ο …Πορθητής είναι πρώην προπονητής. Ο κλεφτοκοτάς Λουτσέσκου του έχει πάρει την ταυτότητα, πλέον του την παίρνει ΚΑΙ Ο ΑΛΜΕΥΔΑ. Το χειρότερο είναι πως όσοι πουλούσανε τρέλα, δεν θα παραδεχθούν ποτέ πόσο λάθος έπεσαν με την αλλαγή προπονητή. Ελπίζω μόνο να μην χάσουμε το κύπελλο. Σε μια λογική ομάδα, ο άνθρωπος θα έφευγε το καλοκαίρι αλλά Καραφλή Κατσαρίδα έχεις στη διοίκηση, δεν ελπίζω σε πολλά στο ποδόσφαιρο. Κατά 99% θα συνεχίσει για να φύγει στο μέος της επόμενης χρονιάς, για να καταστρέψουμε τις όποιες ελπίδες και την επόμενη χρονιά.

Μπάσκετ: Εδώ τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα αλλά στην ίδια λογική. Αφού τερματίσαμε πάλι πάνω πάνω στην κανονική διάρκεια, αποδειχθήκαμε ανώριμοι πνευματικά να πάρουμε τον σημαντικότερο αγώνα. Γιατί; Γιατί καλοί χρυσοί και άγιοι οι Ερνανγκόμεθ Μήτογλου κοκ του κόσμου αλλά χαρακτήρα στα knock out δεν βγάζουν. Πήγε ο σκατο-gay-ros, έδειξε τα νύχια του, κέρδισε την Βαρκελώνη με το καλημέρα μετά από 0-2. Το ίδιο και η Φενέρ. ΒΓΑΛΑΝΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ. Εμάς τι έβγαλαν; Ένα μπερδεμένο πτώμα ήταν όταν έπρεπε να βγάλουν χαρακτήρα. Το ίδιο στο super cup. Το ίδιο στο Κύπελλο. Οποτε υπάρχει τίτλος στην μέση, βγαίνουνε γατάκια. Μην διαβάζετε ΠΑΠΑΡΙΕΣ πώς φταίει το pick and roll της Μακάμπι, η διαιτησία, το ματσάρισμα, η Μοσάντ, το ροτέισιον, ο Μπόλντουιν και άλλες μαλακίες τούμπανα. ΣΤΟ 4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΒΓΑΛΕΙ ΨΥΧΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. Η Φενέρ το 2017 σε πάτησε κάτω με 7 παίκτες. Οι παίκτες σου βγήκαν στο 4ο δεκάλεπτο και αντί να βγουν με ύφος “τελειώσατε”, βγήκαν με ύφος “άντε να τελειώνουμε”. Και αυτό ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Και τα “θα περάσουμε”, “επίθεση” κοκ εγώ τα ακούω βερεσέ. Πολύ δύσκολα η σειρά θα γυρίσει στην ΑΘήνα, όχι επειδή είμαστε χειρότερη ομάδα αλλά επειδή οι παίκτες δεν πιστεύω πως έχουν την νοοτροπία να κερδίσουν 3 αγώνες στην σειρά την Μακάμπι όταν έχουν ήδη χάσει τους 3 συνεχόμενους πρώτους.

Τρεις αγώνες τώρα παίζεις, δεν έχεις κερδίσει ούτε έναν και θα τους κερδίσεις 3 συνεχόμενες φορές; Πόσο πιθανό είναι δηλαδή τώρα;
Και αρχίζω και σκέφτομαι πως ίσως δεν έχει νόημα να μείνει και ο Αταμάν. Να κάνει τι; Τα αποδυτήρια είναι ποτισμένα πλέον με λουζεριά και θέλει σκούπα στους παίκτες και αλλαγή νοοτροπιας στη διοίκηση, με υπομονή και αγορά παικτών ετοιμοπόλεμων. Με λιγότερα άρθρα θριάμβου επειδή σκοτώνουμε τα θηρία “Αρμάνι” και περισσότερη ουσία. Αυτό με τον DPG δεν παίζει επομένως είμαι απαισιόδοξος για τη χρονιά. Καλά να πάθει όμως, του αξίζει αυτή η λουζερίαση γιατί δεν έχει καταλάβει τι πάει να πει “ΧΤΙΖΩ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ”. ‘Ολο τζογάρει και του αξίζει να χάνει μέχρι να αποβάλλει την νοοτροπία “και αν σου κάτσει; “.

Εγώ το ξαναγράφω: Θες νικητές σε όλα τα αθλήματα. Νικητές με νοοτροπία χτίζω σε βάθος 5 ετών και και όχι τζογαδόρου “και αν σου κάτσει φέτος”, νικητές με νοοτροπία “είναι knock out, βγαίνω και δείχνω ποιος είμαι” και όχι “έλα να τελειώσει ο αγώνας”. Αυτά με τις παρούσες διοικήσεις, στελεχώσεις παικτών και τεχνικές ηγεσίες δεν γίνονται. Φύγαμε από την εποχή που το πρόβλημα ήταν τα λεφτά. Το πρόβλημα πλέον είναι η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΥΝΑΜΟΙ.
Over and out.