Η τελευταία φορά που η ομάδα μας έπαιξε μπροστά στο κοινό της ήταν στον περισυνό 5ο τελικό των play-off της Α1 (στις αρχές του Ιουνίου). Επιπλέον, η ομάδα μας έχει να δώσει φιλικό επιπέδου Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ πάρα πολλά χρόνια (ίσως και από το 1996). Συν τοις άλλοις, μπορεί όλοι μας να έχουμε τις όποιες ενστάσεις για το ρόστερ, αλλά σε σχέση με πέρισυ μάλλον ενισχυθήκαμε.. Απ’ότι φαίνεται όμως δεν συγκινήθηκαν αρκετοί, ωστε να υπάρξει μια αξιοπρεπής προσέλευση κόσμου στο φιλικό με την Εφές (και ενώ η ώρα διεξαγωγής ήταν η πλεόν ιδανική). Επιπρόσθετα, απ’ότι λένε οι πληροφορίες, η κίνηση των εισητηρίων διαρκείας φέτος είναι κατά πολύ μειωμένη σε σχέση με την περισυνή χρονιά.. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι τα περισσότερα διαρκείας πέρισυ πουλήθηκαν στα μέσα του Σεπτέμβρη, αφού αποκτήθηκε ο Γιασικεβίτσιους, το φαινόμενο των sold-out ξεκίνησε την άνοιξη του 2006, όταν είχαμε ξεκινήσει με 0-3 στο top16, ενώ καλύτερα να μην μιλήσουμε για την τριετία 2000-2002 και την τότε προσέλευση του κόσμου μας.. Μάλλον είχαμε δεδομένα τα Ευρωπαϊκά τρόπαια τότε.. Ίσως θα πρέπει να αποκτάμε καθε καλοκαίρι παίκτη για τον οποίον ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός ή να φτάνουμε κοντά σε πρώορο αποκλεισμό για να πάρουν διαρκείας ή να έρθουν στο γήπεδο μερικοί.. Εκτός και αν πρέπει να αποκτήσουμε τον Λεμπρόν ή τον Κόμπε.. Αν μη τι άλλο, η ομάδα μας την τελευταία δεκατία (και βάλε) έχει αποδείξει αν αξίζει την στήριξη του κόσμου ή όχι..

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, την παράσταση έκλεψε φυσικά ο Νίκολα Πέκοβιτς, ο οποίος μας γέμισε με αισιοδοξία για το μέλλον (κάνοντάς μας να θυμηθούμε κάπως τις εποχές του Ρέμπρατσα, δηλαδή του τελευταίου σέντερ υψηλού επιπέδου που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό). Περιμένουμε με ανυπομονησία και τα επίσημα ματς..

P.S. Φέτος δώσαμε αρκετά φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Ευρωλίγκας, ενώ πέρισυ τέτοια εποχή πραγματοποιούσαμε περιοδεία στην Αμερική..