Δεν ξέρω πόσοι παρατηρήσανε ότι από τον πάγκο του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Ν. Σμύρνης έλειπε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Αποδείχθηκε ότι ήταν στα Ιωάννινα για έναν αγώνα παλαιμάχων (χαχαχα!) σαν μέρος της “Εθνικής παλαιμάχων” εναντίων της “Μικτής παλαιμάχων Ιωαννίνων”. Φιλικό παιχνίδι που έγινε προς τιμήν του Αλβέρτη και διοργανώθηκε από τον Σύλλογο παλαιμάχων (με πρόεδρο τον Σάκη Τζαλαλή!).

Για την Εθνική παλαιμάχων έπαιξαν οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Μπανε Πρέλεβιτς (ΠΑΟΚ), Ευθύμης Ρεντζιάς (ΠΑΟΚ), Χρήστος Λημνιάτης (Δάφνη, ΠΑΟΚ, Ιωνικός Ν.Φ. και σε κάτι άλλους), Γιώργος Μπαλογιάννης (ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός), Γιάννης Μυλωνάς (Περιστέρι), Δημήτρης Δημακόπουλος (Παναθηναϊκός – Απόλλων Πάτρας), Χρήστος Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ) ενώ ο άρχοντας του Παγκρατίου Σάκης Τζαλαλής έπαιξε με την Εθνική παλαιμάχων Ιωαννίνων.

Στον επόμενο αγώνα ίσως κληθεί και ο Τσαρτσαρής...

ΥΓ. Πάντως η μεγάλη είδηση της βραδιάς δεν είναι ούτε ο Αλβέρτης, ούτε η βράβευση του Δουβή που έγινε στο περιθώριο του αγώνα, ούτε η παρουσία του Ψωμιάδη που έδωσε μια νότα κιτς γκλαμουριάς στην εκδήλωση. Η είδηση της βραδιάς έχει αύρα θυληκού. Ο Σύλλογος παλαιμάχων Ιωαννίνων βράβευσε την Βίκυ Μιχέλη για την πολυετή της προσφορά στο άθλημα. Ακούς Ντράζεν;