Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι. Ωραία τα περάσαμε με τις πρώτες 10 αγωνιστικές εκ των οποίων οι 7 εντός έδρας και με εύκολες ομάδες.

Τώρα θα δούμε αν η ομάδα είναι f4 material (ή αν έστω θα το παλέψει). Partizan, Real, Ερυθρο-gayroi, Monaco, Efes, Milan σε περιμένουν. Αυτοί είναι οι αντίπαλοι σου και όχι τα πτώματα της Alba και οι ανύπαρκτοι εκτός της Valencia & της Bayern και της Baskonia.

Μέχρι στιγμής στα δύσκολα παιχνίδια έχασες με ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από Fener, Barca, κέρδισες με δύσκολια Zalgiris/Kinder και έχασες δύσκολα από την Maccabi. Δεν το λες και φοβερή επίδοση.

Για να κερδίσεις στα παιχνίδια που έρχονται πρέπει:
Α. Να βελτιωθεί η ικανότητα στο rebound

Β. Να βελτιώσεις την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΜΥΝΑ

Γ.Να μειώσεις τα λάθη

Δ. Να σουτάρεις αν όχι με καλύτερο ποσοστό TS%, τουλάχιστον με το ίδιο (ειδικά στα τρίποντα).

Κλειδί είναι το τι θα κάνει και η ομάδα των Vildoza,Balcerowski,Nunn,Guy,KantentonKoumpo, Μαντζούκα & Καλαιτζάκη γιατί θα χρειαστείς ένταση και βάθος.

Η ομάδα ΔΕΝΕΙ, βρίσκεται καλύτερα μαζί αλλά θες χρόνο. Πρέπει να συνεχιστούν οι προπονήσεις με ένταση (λογικά έτσι θα πάει) για να αρχίσει να σοβαρεύει η ομάδα από τέλη Φεβρουαρίου, όταν θα έχουν μπει στο σύνολο και οι Bo Cruz-Παπαπέτρου (και δεν θα έφερνα παίκτη γιατί όταν μπουν, θα μπερδευτεί και λίγο η ομάδα). Προσωπικά το πρώτο που θα δούλευα αυτή τη στιγμή είναι η περιφερειακή άμυνα (ίσως επειδή δεν έχουμε την ποιότητα άλλων ομάδων) και μετά το rebound αλλά δεν είμαι ο coach.

Μην αφήνετε τους αθλητικογράφους να σας παρασέρνουν για τα clicks. Η ομάδα απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί f4 material αυτή τη στιγμή. Προσωπικά δεν με πειράζει, είναι αφύσικο νέα ομάδα να είναι f4 απευθείας αλλά η ομάδα θέλει υπομονή και όχ σταύρωμα όταν έρθουν νύχτες κατρακύλας. Εγώ προσωπικά θεωρώ πως ο φετινός στόχος είναι να πάιξει η ομάδα play offs για το f4 και εκεί να κάνουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια νίκη. Οψόμεθα.

ΥΓ1. Ιβάν, τι έγινε, πάλι δεν πήραμε ντέρμπι; Και πώς να πάρουμε με τέτοια άμυνα.

ΥΓ2. Για να ελαφρύνουμε το κλίμα, θέλω τα προγνωστικά σας για το NBA