..να πετάς έξω την CSKA και μάλιστα με νίκη στη Μόσχα.

Κάποια πράγματα πάντως θα μας λείψουν…

Το παιχνίδι λόγω δουλειάς δεν το είδα όλο, τουλάχιστον πρόλαβα το δεύτερο ημίχρονο. Περίεργο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός φαινόταν να το ελέγχει, έπερνε διαφορές της τάξης των 10 πόντων τις οποίες όμως πολύ γρήγορα έχανε χωρίς να υπάρχει κάποια προφανής αλλαγή στο μομέντουμ του παιχνιδιού. Απλά έχανε την διαφορά, μετά την ξανάπαιρνε, την ξανάχανε κοκ.

Όσο πρόλαβα και είδα ο κορυφαίος ήταν ο Διαμαντίδης ο οποίος πήγε καλά και επιθετικά και οργανωτικά και από κοντά ο Σάτο ο οποίος έβγαλε πολύ ενέργεια, έτρεξε, μάρκερε, πήδαγε για ριμπάουντ, πίεζε, γενικά τα έκανε όλα. Καλή παρουσία στην επίθεση είχε και ο βουγιούκας στο διάστημα που έπαιξε αλλά στην άμυνα έχει πολύ χτυπητές αδυναμίες που ακόμα και ερασιτεχνικό σκάουτινγκ τις αναγνωρίζει.

Εντύπωση τέλος μου προκάλεσε η παρουσία του Τέπιτς στην τρίτη περίοδο που έδειχνε πολύ μεγάλη σιγουριά στα πατήματά του και στην εν γένει παρουσία του όμως μετά χάθηκε (έμεινε και αρκετή ώρα στον πάγκο).

ΥΓ1. Ότι ο Περπέρογλου θα έβαζε τέτοιο τρίποντο μέσα στη μούρη του Σιασκάουσκας αν μου το έλεγε κάποιος πέρσι θα τον έλεγα τελό. είναι μεταμορφωμένος ο Στράτος φέτος

ΥΓ2. Τουλάχιστον ο Βουγιόσεβιτς θα ήξερε πόσο θέλει να τελειώσει…

ΥΓ3. Ο Σμόντις τόσα χρόνια μετά ακόμα με τον ίδιο τρόπο πανηγυρίζει και εκνευρίζεται. Γραφικός έχει καταντήσει…

ΥΓ4. Ο Φίλιππας μετάδοση από στούντιο; Δεν έχει ξαναγίνει. Ήταν τόσο ξενερωμένος που μου θύμιζε ναρκωμένο λιοντάρι σε κλουβί ζωολογικού κήπου (zoologischen garden, το γράφω σωστά drazen?). Γιατί του το κάνανε αυτό;

ΥΓ5. ε, δε μπορώ να μην το πω. Να ξεκινάς το ημίχρονο στο +9 και σε δύο λεπτά να έχεις χάσει την διαφορά και να μην πάρεις ΕΝΑ timeout πια; Ήμαρτον!