Αυτή τη στιγμή λογικά συντάσσονται οι επιστολές διαζυγίου. Οι Αγγελόπουλοι προσπαθούν να πουν τα πράγματα με τέτοιο τρόπο που δεν θα φάνε κράξιμο ότι αφήνουν την ομάδα να διαλυθεί και ο Σπανούλης προσπαθεί να πει τα πράγματα με τέτοιο τρόπο που να μην τον κάνει το ιστορικά πρώτο πρόσωπο που θα ενώσει πράσινους και κόκκινους κάτω από την ίδια φράση: "φραγκοφονούλης". Κι αυτές οι δύο επιθυμίες πρέπει να χωρέσουν σε μια κοινή ή δύο διαφορετικές αλλά παρόμοιες ανακοινώσεις.

Πως θα τα καταφέρουν; Φαντάζομαι, κατά την προσφιλή συνήθεια των Αγγελόπουλων, με ασαφής τοποθετήσεις, απύθμενες ανοησίες και άλλα λόγια να αγαπιώμαστε. Το θέμα είναι πως ότι και να πουν θα το έχουν ήδη ξαναπεί. Είτε αυτό είναι τα επεισόδια, είτε οι "αλητείες" του Δημήτρη, είτε ο Βασιλακόπουλος, είτε…είτε… Ότιδήποτε χρησιμοποιήσουν για να κρύψουν την αλήθει θα το έχουν ξαναχρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία και μένει να δούμε μέχρι πότε θα συνεχίσει να μασάει ο κόσμος.

Η αλήθεια είναι μία: Ή τα σκας και τον κρατάς, ή δεν τα σκας και τον χάνεις. Και όταν λέμε τα σκας δεν μιλάμε για μια πρόταση "κοντά" στα επίπεδα των άλλων (αν είναι υπαρκτές οι προτάσεις που βγαίνουν προς τα έξω). Μιλάμε να κάνεις σοβαρή ρελανς.

Από την άλλη τον Σπανούλη ΔΕΝ τον εξυπηρετεί να μείνει. Έφαγε την φάπα στους τελικούς οπότε κατάλαβε ότι στην Ελλάδα ο δυνάστης παραμένει πράσινος και ότι το προπέρσινο ήταν απλά μια παρένθεση, βλέπει ότι έχει να κάνει με πρόεδρους ψιλοφιόγκους που ο άλλος τους πατάει στο λαιμό, έχει πάρει δυο ευρωλίγκες άρα δεν έχει να ελπίζει σε κάτι παραπάνω εκεί, οπότε γιατί να μείνει;

Αν φύγει τώρα και καταφέρει να το κάνει χωρίς την "στάμπα" του φραγκοφονιά φεύγει σαν ήρωας, τον κάνουν κάδρο στα γραφεία της ΚΑΕ και η ζωή συνεχίζεται. Θα πάει στην Μπατσελόνα με ένα κλειστο 2ετες ή 3ετες και αν πιάσει έπιασε. Αν όχι, δεν χάνει τίποτα. Θα είναι ήδη 33 ή 34 όταν θα φύγει.

Αντίθετα αν μείνει ο πήχης είναι ψηλά. Θα πρέπει να πάρει πρωτάθλημα. Και πως να πάρεις πρωτάθλημμα από αυτόν τον Παναθηναϊκό που σου απέδειξε στους τελικούς ότι μπορεί να σε κλειδώσει χειροπόδαρα;

Προσωπικά θέλω να μείνει ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός του Σπανούλη είναι "ελεγχόμενος αντίπαλος". Τον ξέρουμε και ξέρουμε πως να τον αντιμετωπίσουμε. Πέρσι ο Παναθηναϊκός έστησε την ομάδα του επάνω στον Ολυμπιακό του Σπανούλη. Αν μείνει ο Λαρισαίος το πλάνο πέι πρίμα. Αν φύγει ο Λαρισαίος με το μπάτζετ που ελευθερώνει θα έρθει πλέον ο Ολυμπιακός να χτιστεί επάνω στον Παναθηναϊκό. Με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει. 

Οπότε συντάσσομαι κι εγώ με τα …εκατομμύρια (χαχαχα!) των οπαδών του Ολυμπιακού και βροντοφωνάζω: "Πρόεδροι σκάστε τα έστω και τελευταία στιγμή και κρατήστε τον! Κι εσύ Kill Bill μείνε στην ομάδα της καρδιάς σου!".