Ο τίτλος έχει διττή σημασία! Κρίμα, γιατί..

-αν μετρούσε για τρεις, θα αποκτούσαμε το πλεονέκτημα έδρας (αμφιβάλλει κανείς τι θα γινόταν στην παράταση;) και στο ΣΕΦ θα τσίμπαγε ο ένας τον άλλο για το αν ήταν εφιάλτης ή πραγματικότητα! 

-κρίμα, γιατί από τη στιγμή που πάτησε ο Μιχάλης τη γραμμή και χάσαμε με -1, θα προτιμούσα να μην είχε γίνει όλη αυτή η ανατροπή και στον Πειραιά να σιγοψιθύριζαν “τους έχουμε..”. Αυτή θα ήταν και η μεγαλύτερη παγίδα για τους τελικούς.. πέρα ,όμως, από το τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό, θα ήταν και η ευκαιρία του Ζοτς για “γκάζια” στη συνέχεια (Ούνιξ).. 

Στα του παιχνιδιού.. για 30 λεπτά θυμίζαμε τον Παναθηναϊκό του ΟΑΚΑ! Άνευροι, χαλαροί, υπερόπτες, με έλλειψη καθαρού μυαλού επιθετικά και χωρίς διάθεση να παλέψουμε στην άμυνα. Όλα αυτά απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που  ήθελε το παιχνίδι περισσότερο, που ήταν εύστοχος, που βρήκε λύσεις από τους Μάντζαρη – Λο, που είχε τον Πρίντεζη  με 3/4 τρίποντα! Ο Διαμαντίδης, εγκλωβισμένος από τα νεύρα του, αποσυντόνισε και τους υπόλοιπους και βρεθήκαμε να χάνουμε με 19! Κάπου εκεί αλλάξαμε το περίφημο τσιπάκι, βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα, πέρασε ο Σάρας δίνοντας λύσεις στην επίθεση και αν είχαμε ένα λεπτό ακόμα θα είχαμε εμφράγματα στο ΣΕΦ! Επειδή, όμως, δεν είμαστε η ομάδα  του “αν..”  και η συνέχεια είναι δύσκολη, πρέπει κάποια πράγματα να αλλάξουν. Πρώτα απ’όλα, ο Διαμαντίδης. Είναι η κολώνα της ομάδας και τελευταία βγάζει μία νευρικότητα. Μετά τα περυσινά κατορθώματα, όλοι είναι περισσότερο υποψιασμένοι απέναντι του και όταν κάτι δεν του πάει καλά (Ούνιξ-ΟΣΦΠ), θολώνει, γίνεται αρνητικός, ενώ παράλληλα το παιχνίδι μας είναι τρομερά προβλέψιμο. Ο Ομπράντοβιτς το είδε σήμερα και είμαι σίγουρος ότι θα βρει τη λύση..  Άλλος ένας που πρέπει να βελτιωθεί, είναι ο Καλάθης. Λείπει ο εγωισμός και η προσωπικότητα που έβγαλε στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν και …τον χρειαζόμαστε. Αν αυτοί οι δύο θυμηθούν το περυσινό εαυτό τους, η ομάδα θα ανεβάσει ένα επίπεδο την απόδοση της και λίγο πολύ θα μοιάζει με τη περυσινή  που τα πήρε όλα!

υ.γ: Θα χάσουμε τέσσερα παιχνίδια στο ΣΕΦ;; Δεν νομίζω…

υ.γ1: Μόνο εγώ ένιωθα ότι παίζει ο ΟΣΦΠ με ξένη ομάδα; ο ΟΣΦΠ το ένα, ο ΟΣΦΠ το άλλο.. έπαιζε κανείς με πράσινα σήμερα;;

υ.γ2: Ο σκηνοθέτης είχε πάρει τίποτα; Παιζόταν το παιχνίδι και αυτός έδειχνε τον Παπαδόπουλο να παίζει με τα μούσια του, τη μύτη του Μαρινάκη, τον λαό του θρύλου, το παιδάκι που τρώει ποπ κορν!  Πάνε καλά;;