Προσωπικά, μ’έχει κουράσει η υπόθεση Γιασικεβίτσιους, με τις εκατέρωθεν δηλώσεις κλπ. Άντε να πάει 15 του μηνός να δούμε.. Ακόμη περισσότερο όμως μ’έχει κουράσει αυτή η συνεχιζόμενη κόντρα του Κογκαλίδη με τον “Πρασινοφρουρό”.. Τα ίδια είχαμε και πέρισυ, με αφορμή (αν θυμάμαι καλά) ένα άρθρο του Κογκαλίδη που αναφερόταν στην συνεχιζόμενη απαξίωση του Μπαλτάκου (η οποία ακόμα συνεχίζεται) από την “Πράσινη”. Πάλι είχαν ξεφύγει και οι δυο τους και το είχαν γυρίσει επί προσωπικού.. Προσωπικά, τα γραφόμενα του Κογκαλίδη για το περιβόητο τμήμα marketing, στην πλειοψηφία τους με βρίσκουν σύμφωνο, κατά καιρούς είχαμε τοποθετηθεί σχετικά και από εδώ, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τα κοροϊδευτικά βιντεάκια και σκετσάκια που είδαμε στο ΟΑΚΑ.. Μέχρι εκεί όμως.. Τα εκατέρωθεν υπονούμενα και των δυο τους μάλλον δεν ενδιαφέρουν τους υπόλοιπους.. Αν έχουν πρόβλημα οι δυο τους, ας τα λύσουν μόνοι τους, ας παίξουν ένα μονάκι, ας παίξουν ξύλο (που λέει ο λόγος), ας μονομαχήσουν στο Ελ Πάσο.. Στην τελική, εμείς τι φταίμε;

P.S.1 Γαμώ το Wordpress μου.. Ψάχνεις να βρεις για σχόλια σε παλιά post και μονίμως βλέπεις: “Λυπάμαι, δεν υπάρχουν μηνύματα που να ταιριάζουν στα κριτήριά σας”. Ρε ουστ..

P.S.2 Πάντως, η χιουμοριστική ατάκα: “το τμήμα μάρκετινγκ του Παναθηναϊκού ήταν το μοναδικό που βγήκε δεύτερο, τη στιγμή που το τμήμα μπάσκετ βγήκε πρώτο σε όλα..” έγραψε..