Τίποτα λιγότερο…

Θα είναι πραγματικά κρίμα να μην γίνει… Για το παιχνίδι δεν υπάρχουν πολλά να πούμε, ούτε χρίζει κάποιας ιδιαίτερης ανάλυσης καθώς η διαφορά μέσα στο γήπεδο ήταν τεράστια. Είναι άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιον παίχτη από τον Παναθηναϊκό σήμερα αλλά ο Γιασικεβίτσιους για μια ακόμα φορά ήταν απλά απολαυστικός, ενώ φυσικά δεν υπάρχει δυνατότητα να βρεθεί κάποιος υστερήσαντας σε τέτοια βραδιά όπου μέχρι και Σάκοτα έγραφε από παντού (μόνο ο Κέτσμαν δεν κατάφερε να σκοράρει αλλά αυτό έχει πάψει να αποτελεί έκπληξη, το αντίθετο θα ήταν έκπληξη). Άλλο κάτι δεν έχει νόημα να ειπωθεί το 91-64 τα λέει όλα.

ΥΓ.

Ο Γιαννάκης είδε κι άλλα σημαντικά στοιχεία που αν τα βάλει δίπλα σε αυτά του προηγούμενου αγώνα και σε αυτά από τον μικρό τελικό στο Βερολίνο σίγουρα θα βελτιωθεί η ομάδα στη συνέχεια. Σήμερα έριξε κάτι ύπνους στον πάγκο, άλλο πράγμα.

Ο Σχορτσιανίτης προσέφερε πάλι το γνωστό ποιοτικό του λεπτό.  Όλα τα λεφτά το σύνθημα “έφαγες όλον τον Σκλαβενίτη, Σχορτσιανίτη, Σχορτσιανίτη” με εκατοντάδες άδειες σακούλες Σκλαβενίτη να ανεμίζουν στην εξέδρα όταν μπήκε στο γήπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπουρούσης ανανέωσε το ραντεβού για τη Δευτέρα (Παρουσία). Τάπα από τον Γιασικεβίτσιους ρε Γιάννη;

Με ποιόν θα τα βάλει τώρα η Ευγενία;

Εξαιρετική η ανάλυση του γνώστη του αθλήματος κου Λεάνη στο ραδιόφωνο όπου με μια ατάκα έδωσε τον κυριότερο λόγο της επικράτησης του Παναθηναϊκού: “Ο Παναθηναϊκός κέρδισε όλα τα σκριν”! Όντως, εκεί κρίθηκε. Σκριν για σκριν δεν χάσαμε σήμερα.

Για μια ακόμα φορά οι δηλώσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού πολύ μετρημένες και ενόψει του τρίτου αγώνα.

Θερμή παράκληση, πείτε που θα βρούμε το παιχνίδι στο Internet γιατί ξέχασα να το γράψω και ποιός τον ακούει τον Drazen…