…σύμφωνα με συνέντευξη του Ομπράντοβιτς στον Σ. Βετάκη στα ΝΕΑ. Συγκεικρμένα ο Ζοτς ανέφερε για το θέμα: “Πιστεύω ότι ο Σαρούνας και ο Νίκος θα παίζουν και του χρόνου στον Παναθηναϊκό. Το πιστεύω αυτό που λέω. Ξέρω ότι του Σάρας του αρέσει να παραμείνει, όπως ξέρω ότι το προπονητικό τιμ, ο κόσμος, η διοίκηση, οι παίκτες όλοι τον αγαπούν. Όσον αφορά εμένα, θα κάνω ότι είναι δυνατόν ώστε να παραμείνει. Και αυτός και ο Χατζηβρέττας”.

Κατα τ’άλλα τα γνωστά, απεταξάμην τον χαρακτηρισμό του φαβορί, κοτάμε την κάθε ομάδα με σοβαρότητα και πάμε βήμα βήμα για το Final Four (για το πρωτάθλημα ούτε λόγος πλέον). Α! Περιμένουμε και κάτι αλλαγές στο παιχνίδι λόγω των νέων κανονισμών…

Πραγματικά απορώ πως είναι δυνατόν να παίρνει ένας δημοσιογράφος συνέντευξη από τον Ομπράντοβιτς και να καταφέρνει να την κάνει τόοοσο βαρετή. Την πλήρη συνέντευξη την διαβάσαμε από τα Πράσινα Νέα (http://www.prasinanea.gr/html/ent/983/ent.3983.asp) γιατί στο site των ΝΕΩΝ δεν ανέβασαν την μοναδική παράγραφο που είχε ενδιαφέρον, δηλαδή αυτή με τις αναφορές στον Σάρας και τον Χ”βρέττα (http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4526120&ct=5)