30 Σεπτεμβρίου 2021. Η ΚΑΕ ΠΑΟ χάνει στο…Μονακό 75-63, αγκομαχώντας να περάσει τους 60 πόντους σε 40 λεπτά αγώνα. Ο gay-ros κερδίζει 0-3 στην Κωνσταντινούπολη τη Φενερ όσο η ΠΑΕ δε θυμάται ούτε και η ίδια από πότε έχει να παίξει αγώνα στην Ευρώπη.

Αυτή είναι η κατάσταση στον πλανήτη Παναθηναικός. Μισθοφόροι αμφίβολης αξίας σε μπάλα και μπάσκετ, που σε κάνουν να γελάς. Αν είσαι οπαδός άλλης ομάδας. Αν είσαι οπαδός του Παναθηναικού, ή δεν ασχολείσαι πια ή κλαις. Αρκεί να μην είσαι οργανωμένος. Αν είσαι οργανωμένος, είσαι απασχολημένος με πιο σοβαρά ζητήματα από το παρκάρισμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. ‘Οπως το αν θα μπουν ή οχι ανεμβολίαστοι στο γήπεδο να θαυμάσουν τον…Πέρυ και τον Σάρλια. Και το αν ο DPG είναι περισσότερο ψυχάκιας από όσο η Καραφλή Κατσαρίδα είναι παράσιτο.

Ξεφτυλίκια. Για τα οποία ευθυνόμαστε εμείς που δεν αντιδρούμε.

Κατά τα άλλα, η ΚΑΕ δε βλέπεται. Quelle surpise, ποιος να περιμένε πως αγοράζοντας σαπάκια θα παίξουμε μπάσκετ επιπέδου champions league. Τα φερέφωνα στο sdna της ΚΑΕ τι λένε; Τα μποτάκια; Αλλά μην ασχολείστε, φταίει ο προυπολογισμός που δεν πάμε με κύριο play maker 2η σερί χρονιά. ‘Οχι, δεν μπορεί να είναι επιλογή συνειδητή μπας και παρακαλέσουμε τον ψυχάκια να γυρίσει πίσω (mark my lips: N E V E R-παρακαλάς κάποιον όταν δε σου φέρεται εκδικητικά, όχι όταν σε κρατάει σε κατάσταση ημιπνιγμού).

Η δε ΠΑΕ σκοτώνει τα ψόφια άλογα και όποτε βγαίνει έξω επιστρέφει με γκολ από το πρώτο λεπτό. Τι παράξενο για ομάδα Αλ Αφούζ, δεν θα περιμέναμε ποτέ ομάδα με σαπάκια τύπου Σάρλια, Αιτορ, Βέλεθ κοκ να μη βλέπεται. Αφήνω έξω επίσης τους μέτριους, υπομέτριους και ανθυπομέτριους ‘Ελληνες τύπου Πούγγουρας, Διούδης, Χατζηγιοβάννης κοκ (βρείτε εσείς ποιος είναι σε ποια κατηγορία). Αλλά είπαμε-δεν βρίσκεται …επενδυτής. Για αυτό δεν πουλάει 5 περίπου έτη τώρα ο Αλαφούζος. Τα χρέη φταίνε και όχι τα…κωλόκουρα του champions league τα οποία μοιράζονται σε οπαδοπατέρες.

Αυτά. Για τα αγωνιστικά, δεν έχει νόημα να πούμε πολλά όλη τη χρονιά φέτος.Περιμένοντας τη συνέλευση για το γηπεδικό που όλο έρχεται και ποτέ δε φτάνει (ακόμα περιμένουμε το πλάνο του…Δημάρχου).

ΥΓ. Μετρήστε πόσες φορές φέτος θα σας πουλήσουν το παραμύθι για διαιτησία για να καλύψουν τη γύμνια των ιδιοκτητών.