Την Δευτέρα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από την ΚΑΕ. Η θέση μας στο θέμα είναι γνωστή και από πέρσι…

Το διαρκείας δεν είναι ένα παλό πάσο εισόδου που βολεύει για να μην τρέχει κανείς στα εκδοτήρια και περιμένει στην ουρά στους κρίσιμους αγώνες ή ψάχνει και δεν βρίσκει εισιτήριο στα μεγάλα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι ΚΑΙ αυτό αλλά κυρίως είναι ο μοναδικός έμπρακτος, μετρήσιμος και αξιολογήσιμος τρόπος να δώσει κάθε ένας από εμάς ένα μήνυμα στην διοίκηση και την ομάδα ότι τους ευχαριστούμε για ότι κάνουν, εκτιμούμε την δουλειά τους και με αυτόν τον τρόπο τους επιβραβεύουμε.

Ας δούμε λοιπόν το διαρκείας όχι μόνο σαν απόδειξη της πιστης μας για επιτυχίες την καινούργια χρονιά αλλά και σαν αναγνώριση της προσπάθειας και των επιτυχιών της προηγούμενης. Η ΚΑΕ από την μεριά της έκανε για μια ακόμα φορά το καλύτερο δυνατό μην κάνοντας καμία αύξηση στο κόστος. Έτσι το φθηνότερο διαρκείας είναι και φέτος στα 150€.

ΥΓ. Ελπίζω να μην διαβάσω κανένα σχόλιο του στυλ “περιμένουμε να δούμε αν θα ανανεώσει ο σάρας για να αγοράσουμε διαρκείας”

ΥΓ2. Και πάνω που λες δεν κινείται τίποτα έρχονται οι Ισπανοί και γράφουν για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Ρούντι Φερνάντεζ… http://www.prasinanea.gr/html/ent/737/ent.3737.asp