Ο Παναθηναϊκός έχασε (ή  νομίζω ότι είναι πιο δίκαιο να πούμε ο Ολυμπιακός κέρδισε) και η σειρά έγινε 2-1. Και αυτό είναι όλο.

Κάθε παιχνίδι στους τελικούς είναι διαφορετικό παιχνίδι. Διαφορετικό ήταν το προηγούμενο, διαφορετικό θα είναι και το επόμενο. Ο Παναθηναϊκός έχει μόνο έναν αγώνα να κοιτάει μπροστά αυτή τη στιγμή. Αυτόν της Τετάρτης. Ας πάρει αυτόν και μετά βλέπουμε. Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

Επίσης τώρα δεν είναι ώρα για σκληρή κριτική. Είμαστε στα μισά της «παράστασης». Οι ομάδες προετοιμάστηκαν για την σύντομη σειρά των τελικών και οφείλουμε να τις κρίνουμε εκ του (τελικού) αποτελέσματος. Ας μην κρίνουμε την παράσταση από το διάλειμμα γιατί μπορεί να επιφυλάσσει γκραν φινάλε. Φυσικά δεν λέω να εθελοτυφλούμε αλλά ας περιμένουμε να πέσει η αυλαία πρώτα για να έχουμε την ολοκληρωμένη εικόνα να αναλύσουμε. Έτσι κι αλλιώς όποια κριτική και να γίνει τώρα -εν μέσω τελικών- δε μπορεί να αλλάξει την κατάσταση προς το καλύτερο παρά μόνο προς το χειρότερο.

Οπότε ψυχραιμία, δίπλα στην ομάδα την Τετάρτη παρά το προβληματικό της ώρας και πάμε για το 2-2.

ΥΓ. Κάποιους θα τους δούμε από κοντά τελευταία φορά την Τετάρτη. Μην παρεξηγηθώ, δεν υπονοώ τίποτα, μια απλή λογική παρατήρηση κάνω…