Κύριοι, Κυρίες,

ο Παναθηναικός μόλις έκλεισε όπως όλοι λένε τον παίκτη Jimmer Fredette για να στελεχώσει την περιφέρεια του πληρώνοντας ένα τεράστιο συμβόλαιο για τα δεδομένα της ομάδας. Μια περιφέρεια που θα αποτελείται από Tyrese Rice, Jimmer Fredette, Nick Calathes και Νικόλα Παππά.

Η προσωπική άποψη του γράφοντος είναι πως είναι μια περιφέρεια ΤΣΙΡΚΟ, μη λειτουργική και εξόχως προβληματική για 2η συνεχομένη χρονιά.

Επειδή λοιπόν ο γράφων δυσκολεύεται να πει κάτι καλό για την ομάδα όπως λειτουργεί φέτος (ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΤ’ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ), εγώ αποφασίζω να μην ξανανεβάσω ανάρτηση για φέτος (ή τουλάχιστον ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ). Αν θέλει ο Rinos13 ή ο Sarunas να γράψουν κάτι, θα δείτε νέα ανάρτηση αλλά μάλλον κανείς μας δεν έχει όρεξη για να γράψει για το βάλτο στον οποίο έχει κολλήσει ο ΠΑΟ τα τελευταία έτη. Έναν βάλτο για τον οποίο δεν οφείλεται η έλλειψη χρημάτων.

Ευχαριστώ όλους τους σχολιαστές για τις συζητήσεις αυτά τα έτη. ‘Οποιος θέλει να πάρει το blog (σοβαρές προτάσεις), παρακαλείται να το γράψει στα σχόλια.

Μακάρι να διαψευστώ και να μου κολλάτε με printscreen την παρούσα ανάρτηση. Μακάρι.

ΥΓ. Ο DPG κάνει μια σπουδαία προσπάθεια να στήσει στα πόδια του τον ΑΟ. Καλώ όλον τον κόσμο να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια του και να γίνουμε μέλη στον ΑΟ ή να ανανεώσουμε τη συνδρομή μας (ό,τι ισχύει για τον καθένα).

ΥΓ2. Αραγε εικόνα από το μέλλον;

http://www.basketblog.gr/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%B5-%C2%AB%CF%86%CE%AC%CE%B5%CE%B9%C2%BB-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%AD%CF%84.html