..θυμούνται οι Αλβέρτης, Τσαρτσαρής, Χατζηβρέττας και Μπατίστ, Όπως διαβάσαμε στο ΕΘΝΟΣΠΟΡnet, χθες oι παίκτες δεν είχαν ούτε ζεστό νερό για να κάνουν μπάνιο(!), ενώ οι συνθήκες στη διάρκεια της προπόνησης είναι… πολικές, αφού δεν υπάρχει θέρμανση! Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν εκφράσει σχετικά παράπονα στη διοίκηση του ΟΑΚΑ, η οποία με την σειρά της παραπέμπει στη ΓΓΑ.

sporting.gif

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, για παρόμοιο λόγο, η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού έχει μείνει χωρίς πισίνα, αφού το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, το οποίο οι “πράσινοι” έχουν δηλώσει ως έδρα τους, δεν έχει θέρμανση! Ο λόγος είναι πως η διοίκηση του ΟΑΚΑ χρωστάει 300.000 ευρώ στην εταιρεία τροφοδοσίας πετρελαίου. Πάντως, οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν πως αυτό έχει συμβεί επειδή έχει καθυστερήσει η σχετική επιχορήγηση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

P.S. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και τη σεζόν 2003-2004, όταν αγωνιζόμασταν στο γήπεδο του Σπόρτιγκ. Αν θυμάμαι καλά, οι Αλβέρτης και Μίντλετον είχαν πάθει πνευμονία, ενώ παίκτες και προπονητές των αντιπάλων μας στην Ευρωλίγκα έκαναν παράπονα, διότι δεν υπήρχε ζεστό νερό για να κάνουν οι παίκτες ντους μετά τους αγώνες..