..τελικά ο Γιασικεβίτσιους, καθώς το φλερτ με την Μπαρτσελόνα (κυρίως) δεν κατέληξε σε γάμο.. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ οι Καταλανοί δεν ήταν σε θέση να του δώσουν περισσότερα χρήματα ετησίως απ’όσα θα λάβει ο Ναβάρο.. Επιπλέον, ο Λιθουανός ήθελε τριετές συμβόλαιο.. Συνεπώς, όπως δήλωσε και τις προάλλες ο Ομπράντοβιτς το φετινό ρόστερ της ομάδας “κλείνει” και το αποτελούν οι εξής αθλητές: Διαμαντίδης, Σπανούλης, Γιασικεβίτσιους, Νίκολας, Χατζηβρέττας, Κέτσμαν, Περπέρογλου, Σάκοτα, Αλβέρτης, Φώτσης, Τσαρτσαρής, Μπατίστ και Πέκοβιτς. Πάντως, η μη πλήρης κάλυψη των θέσεων των κοινοτικών δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά, όπως και η διαχείριση της συνύπαρξης των τεσσάρων πρώτων παικτών.. Στην πορεία θα δούμε αν μας ωφέλησε ή όχι η επιστροφή του Ναβάρο στην Μπαρτσελόνα, διότι κάτι μας λέει ότι αν δεν επέστρεφε ο “la bomba”, τότε ο Λιθουανός μάλλον θα όδευε προς Βαρκελώνη..

P.S.1 Σε ότι έχει να κάνει με τις δηλώσεις του Κακιούζη, περιμένω να διαβάσω ολόκληρη τη συνέντευξη στο allstar basket..

P.S.2 Πάντως, η εν γένει συμπεριφορά του Γιασικεβίτσιους ήταν μάλλον “ζαμαν φου”.. Δηλώσεις του στυλ: «είμαι ανοιχτός σε προσφορές» κλπ. δείχνουν μάλλον αδιαφορία προς αυτούς που του προσφέρουν το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη.. Εξάλλου, όπως αποδείχθηκε, καμμία ομάδα δεν ήταν διατεθειμένη να του προσφέρει ούτε κατά προσέγγιση το ποσό που θα εισπράξει από τον Παναθηναϊκό (και φυσικά ούτε τριετές συμβόλαιο..)