Η κουβέντα έχει ανάψει στο προηγούμενο post αναφορικά με τις κινήσεις της οικογένειας για πώληση (…) της ΚΑΕ όμως η επικαιρότητα απαιτεί νέο post. Και, όχι, δεν εννοούμε φυσικά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού. Ενοούμε κάποιες σημαντικότερες δηλώσεις. Γιατί όταν ο Μπουρουσάγκα μιλάει βγάζει …βατράχια!

Μιάμιση ώρα μίλαγε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta ο παιχταράς στο City Unity College και τι δεν είπε! Όλο το ρεπορτάζ είναι στο gazzetta αλλά εμείς ξεχωρίσαμε τα πιο σημαντικά (όχι ότι τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα βεβαίως). Τι είπε λοιπόν:

«Σε μία εβδομάδα θα ξέρουμε εάν θα κάνω εγχείρηση και θα μείνω δυο μήνες εκτός δράσης ή συντηρητική αγωγή.»
(ελπίζω η εγχείρηση που λέει ότι πρέπει να κάνει να μην είναι στις φωνητικές χορδές γιατί τότε όντως θα είναι πλήγμα…)

“Υπάρχει ένας ειδικός όρος στο συμβόλαιο που επιτρέπει στον Ολυμπιακό, αν θέλει να με αφήσει ελεύθερο, να μου δώσει ένα ποσό ως αποζημίωση μέχρι τον Ιούλιο
(Μήνυμα προς Αγγελόπουλους: Μην ακούσω καμιά μαλακία για συναινετική λύση του συμβόλαιου)

“Είναι πιο εύκολο να παίξεις στο ΝΒΑ παρά στην Ευρώπη, γιατί εκεί το βλέπουν περισσοτερο ως σόου, χαβαλέ. Χάσεις – κερδίσεις, το ίδιο είναι.”
(Όπου χαβαλές ο Μπουρούσης πρώτος… Όταν λέει «χάσεις-κερδίσεις» μάλλον εννοεί στον ετήσιο διαγωνισμό μασκώτ)

“Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έμεινα ένα μήνα εκτός.”
(Καλά ρε Γιάννη, δεν ρώτησες να σου πουν; )

“Όταν πέρασε ο Παναθηναϊκός στον τελικό, ήμουνα υπέρ του, όχι σαν κάποιους άλλους τότε παίκτες του Παναθηναϊκού, στο φάιναλ φορ του Τελ Αβίβ, που χειροκροτούσαν την Μπανταλόνα (…) Οι Αγγελόπουλοι είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων σε αντίθεση με κάποιους άλλους προέδρους.”
(αχαχαχαχα! «Κάποιους άλλους»! αχαχαχαχα!)

“Οι Αγγελόπουλοι αγοράζουν παίκτες γιατί θέλουν εδώ και τώρα το πρωτάθλημα.”
(μην πιέζετε τον Μπουρούση ρε! Τώρα προετοιμάζεται για την eurovision. Μετά θα «χτυπήσει» στον διαγωνισμό καρφωμάτων του ΝΒΑ. Στην συνέχεια θα κυνηγήσει την πρωτιά στον ετήσιο πανευρωπαϊκό καρεκλοπόλεμο και αφού πάρει το πρώτο βραβείο στις καταδύσεις, τότε θα ασχοληθεί με το πρωτάθλημα στο μπάσκετ.)

Καλά, είναι απόλαυση ο τύπος!

ΥΓ. Μιάμιση ώρα μίλαγε! Χείμαρρος! Ατελείωτος!
Αν παίξουν και οι Iron Maiden αύριο τόσην ώρα θα είμαστε ευτυχισμένοι!