Συγγνώμη ζήτησε το τμήμα marketing της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το επίμαχο βίντεο, μέσω ανακοίνωσης που ανέβηκε στο επίσημο site της ΚΑΕ, όμως στην ανακοίνωση ουσιαστικά υπερασπίζεται η εν λόγω κίνηση, καθώς αναφέρεται πως αυτή κινείται μέσα στα όρια της καλοπροαίρετης σάτιρας. Μάλιστα.. Καλοπροαίρετη σάτιρα το “Η Παραπίνι φιλμς και η παρθένα χτένα παρουσιάζουν την πολυθρόνα για δύο” και το “αχτύπητο κωμικό δίδυμο” Γκέρσον-Ελληνιάδης.. Παράλληλα, το τμήμα marketing έκρινε σκόπιμο να μας υπενθυμίσει τα επιτεύγματά του.. Ας φτιάξουν λοιπόν και ένα τηλεοπτικό κανάλι, να προβάλλουν όλη την ώρα αντίστοιχα βίντεο για να διεκδικήσουν του χρόνου το πρώτο βραβείο.. Επιπρόσθετα, η ανακοίνωση αναφέρει εμμέσως πλην σαφώς πως τα Μ.Μ.Ε. πρόβαλλαν υπερβολικά το συγκεκριμένο περιστατικό.. Επειδή χθες ξαναείδαμε το ματς σε κονσέρβα, όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι από την τηλεόραση, δεν πήραν χαμπάρι για το βίντεο καθώς τότε έπεφταν διαφημίσεις, ενώ ούτε και οι εκφωνητές ανέφεραν κάτι αργότερα.. Άλλο να το βλέπεις σε απ’ευθείας μετάδοση και άλλο να διαβάζεις αργότερα στις εφημερίδες και στα sites αναφορές και ρεπορτάζ.. Προσωπικά, αν έβλεπα live ένα αντίστοιχο βίντεο στο ΣΕΦ, θα ήμουν πολύ εξοργισμένος (όπως π.χ. είχα εξοργιστεί στον 5ο τελικό το 1996 όταν έπαιζαν τον Καραγκιόζη στην είσοδο της ομάδας μας και ύστερα κορόιδευαν τον Γιαννάκη με ένα χαχανητό και κάτι που έλεγε για μασέλες κλπ.) 

vhs.jpg

P.S.1 Τουλάχιστον οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί με τους οποίους έχουμε μιλήσει μετά το ντέρμπι εξέφρασαν την αντίθεσή τους για το βιντεάκι, ενώ ο Κογκαλίδης έγραψε ότι έλαβε ηλεκτρονική διέυθυνση από κάποιο φόρουμ σκληροπυρηνικών οπαδών μας, όπου στην περιγραφή του αγώνα γίνεται αρνητική αναφορά στο βίντεο. Κάτι είναι και αυτό..

P.S.2 Μιας και αναφερθήκαμε στους εκφωνητές, η συνεχής αναφορά των παικτών με τα παρατσούκλια τους έχει αρχίσει να κουράζει κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.. Σάρας, Μάτσας, Kill Bill, Μου-Μου και πάει λέγοντας..