Σε συνέντευξη του στo Derby και απαντώντας αν είναι έτοιμος για πρώτος προπονητής ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι καλοβλέπει τον πάγκο του Παναθηναϊκού: «Είμαι έτοιμος εδώ και χρόνια. Δεν ξέρω πότε θα προκύψει. Υπάρχουν προτάσεις άλλωστε. Θα ήθελα να γίνει στον Παναθηναϊκό όταν αποφασίσει να αποχωρήσει ο κ. Ομπράντοβιτς.»

Η δήλωση αυτή (την οποία αντιγράφουμε από την σελίδα του sport-fm) φέρνει στο μυαλό αμερικάνικη γυμνασιακή ταινία όπου η άσχημη, νερντ μαθήτρια ελπίζει η πρώτη της φορά να είναι με τον quarterback ο οποίος όμως τα έχει με την θεά του σχολείου.

Φυσικά για να βγαίνει και να δηλώνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχουν προηγηθεί και κάποιες (ανεπίσημες αλλά σοβαρές) συζητήσεις με τους Προέδρους. Θυμίζουμε ότι και πριν δύο χρόνια είχε παίξει στον τύπο ένα σενάριο που ήθελε τον Ομπράντοβιτς να παίρνει τη θέση του Γενικού Δερβέναγα στην ομάδα και τον Ιτούδη να προωθείται στην άκρη του πάγκου (την καλή, την δεξιά…).

Ευτυχώς τότε το σενάριο έμεινε απλά σενάριο αλλά να που ο Ιτούδης το επαναφέρει στο προσκήνιο εντελώς αιφνιδιαστικά. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την απόρριψη της πρότασης της ΤΑΟΥ πριν λίγες εβδομάδες έχει αρχίσει ήδη να μας προκαλεί κρύο ιδρώτα…

Quarterback μείνε με τη θεά. Κι αν φύγει αυτή βρες μια άλλη (θέα επίσης…)