..για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’αυτό το παιχνίδι” δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης στην “Μπασκετούπολη”. Εμείς πάντως από την πλευρά μας, περιμένουμε να το δούμε όχι στα λόγια, αλλά στο γήπεδο την άλλη Κυριακή.. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη..

itoudis.jpg 

Κατα τ’άλλα, σε συνέντευξη που έδωσε στον SuperΣΠΟΡ FM, ο Θοδωρής Παπαλουκάς σε σχέση με το μέλλον του στην Εθνική Ομάδα δήλωσε αναποφάσιστος.. «Ακόμα δεν έχω πάρει κάποιες αποφάσεις, δεν έχω μπει στην διαδικασία να το σκεφθώ. Όταν θα έρθει η ώρα αυτή θα μιλήσω με τους δικούς μου ανθρώπους, θα μιλήσω και με τον εαυτό μου… Ακόμα δεν μου έχει περάσει από το μυαλό. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει, εγώ δεν έχω πει ακόμα τίποτα. Όταν αποφασίσω κάτι θα το πω» ήταν τα λόγια του, οπότε εμείς περιμένουμε να ανακοινώσει ο ίδιος την απόφασή του.

Ανακοίνωση του Doubleteam.gr: Έγινε update έγινε στη σελίδα ”ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ”, όπως και στο section “PANATHINAIKOS A-Z”, στο λήμμα του Ντέιβιντ Στεργάκου..