..για την διεξαγωγή ή μη του ντέρμπι.. Μετά την απόρριψη του αιτήματος για αναβολή του ντέρμπι από το Συμβούλιο της Επικρατείας (το οποίο αποφάσισε ότι είναι αναρμόδιο να εκδικάσει την προσφυγή των “ερυθρολεύκων”), η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε προσφυγή στο Πρωτοδικείο Αθηνών, με την οποία ζητάει να ανασταλούν οι δύο εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού με Ολυμπιακό και Άρη.. Η προσφυγή θα εκδικαστεί αύριο.. 

oaka.jpg

Μιας και στην Μπάμπεργκ (ή αλλιώς Brose Baskets) αγωνίζεται ο Ντέιμοντ Γκριν, υπενθυμίζουμε ότι ο εν λόγω παίκτης πριν από ένα χρόνο -όταν αγωνιζόταν στην Άλμπα Βερολίνου- είχε υποστεί έναν αποτρόπαιο τραυματισμό που είχε σοκάρει όλους όσους είχαν παρακολουθήσει το περιστατικό.. Σε μια προσπάθεια του να καρφώσει, έπεσε άτσαλα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να σπάσει τους συνδέσμους στο πόδι του. Από τον αστράγαλο και κάτω, το πόδι του σχημάτισε ορθή γωνία και τα ουρλιαχτά του παίκτη συγκλόνισαν όσους βρίσκονταν στο Max Schmeling Halle, θεατές και αθλητές.. Ένα χρόνο νωρίτερα, στο ίδιο γήπεδο είχε τραυματιστεί σοβαρά ο Ματέι Μάμιτς..

P.S. Σε ότι αφορά το ντέρμπι, οι διαιτητές που κληρώθηκαν να το διευθύνουν είναι οι Νίκος Πιτσίλκας, Χρήστος Μαστραφτσής και Χρήστος Χριστοδούλου..