Πληροφορούμαστε ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ τις τελευταίες ώρες πως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟ, σε μια επίδειξη… ωριμότητας, ηρεμίας, σταθερότητας και εμπιστoσύνης προς τους παίκτες, ζήτησε να επιστρέψουν οι παίκτες με το πούλμαν στην Αθήνα.

Δε θα μασήσω τα λόγια μου: Τέτοιες ενέργειες είναι Κ-Α-Ρ-Α-Γ-Κ-Ι-Ο-Ζ-Ι-Λ-Ι-Κ-Ι-Α άνευ προηγουμένου.

Θες να τιμωρήσεις τους παίκτες και το προπονητικό τιμ; Ωραία, βάλε τους πρόστιμο. Θες να τιμωρήσεις συγκεκριμένους παίκτες; Τους διώχνεις το καλοκαίρι (αν το τεχνικό επιτελείο σου δώσει έγκριση). Θές να τους τα χώσεις προσωπικά; Τράβα στην προπόνηση και πες φάτσα στους Μπουρούση Καλάθη πως δεν παίζουν με βάση το συμβόλαιο τους.

Το να βγαίνει ο πρόεδρος και να κάνει καψώνι σε 26+ ανθρώπους, επαγγελματίες με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια αμοιβή, ειναι ΓΕΛΟΙΟ, ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ.

ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΞΕΝΟΣ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ;Και θέλετε μετά να ανανεώσουν οι Σινγκλτον, Τζέιμς και Ρίβερς και δη με μετρημένα λεφτά; Σοβαρά τώρα; Γιατί, επειδή τους προσφέρει ιδανικές συνθήκες εργασίας η ομάδα;

Για να μη μιλήσουμε πως αφήνει έκθετο τον Πασκουάλ και το τεχνικό επιτελείο η πρωτοβουλία: Επί της ουσίας, ο ιδιοκτήτης λέει “δεν εμπιστεύομαι το τεχνικό επιτελείο να σας ρίξει πρόστιμο”.

Τέλος, πώς ακριβώς στηρίζες την ομάδα(επιτελείο, παίκτες) στο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος; Πιστεύει κανείς πως με τέτοιες ενέργειες οι παίκτες μπορούν να εστιάσουν ανεμπόδιστοι στον τρίτο στόχο της χρονιάς; Έχουν άραγε την ηρεμία και την ησυχία να ασχοληθούν 100% στο μόνο στόχο που τους έμεινε;

Ο Παναθηναικός δε μικραίνει από τις μπασκετικές αποτυχίες-όλες οι ομάδες έχουν περιόδους ακμής και παρακμής. Μικραίνει όμως από ΜΑΛΑΚΙΕΣ που δείχνουν πως η ομάδα δεν αντιμετωπίζει τους παίκτες της ως επαγγελματίες και δεν προσφέρει ηρεμία και προστασία στην ομάδα, εξουδετερώνοντας τις εντάσεις και κρατώντας τα προβλήματα εντός των 4 τοίχων των αποδυτηρίων. Ξηγημένα πράγματα.

Τέλος, οι διάφοροι…αυλικοί και συμβουλάτορες ΔΕΝ είναι άμοιροι ευθυνών. Αποκλείται ο DPG να πήρε την απόφαση και να μη τη συζήτησε με τουλάχιστον 2-3 άτομα. Αν δεν του είπανε “όχι, μη, διαφωνώ σφόδρα” αλλά του πετάξαν τίποτα “είσαι ο ιδιοκτήτης, κάνεις ό,τι θες” είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στα καραγκιοζιλία και η ευθύνη βαραίνει ΚΑΙ αυτούς.

ΥΓ. Έχω στηρίξει τον DPG σχεδόν παντού. Έχω πει πως η …ελληνοποίηση το 2014 ήταν δικαίωμα του αν ήθελε να ρίξει το μπάζετ, τον έχω ευχαριστήσει που δεν καταντήσαμε (ακόμη) σαν την ΠΑΕ, έχω πάρει το μέρος του στην κόντρα με τους οργανωμένους, έχω πάρει το μέρος του και στις αμφιβολίες για το πρότζεκτ στο Γουδί. ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.