Ενδιαφέρον το τελευταίο σχόλιο της Κουρούνας…
http://allstarkourouna.blogspot.gr/2013/09/site.html

Σύμφωνα με αυτό ο ΕΣΑΚΕ ετοιμάζει αγωγή στον Χίο επειδή λέει δυσφήμισε το Πρωτάθλημα…
Και καταλήγει το σχόλιο ως εξής:
“Λογικά με βάση την κίνηση του ΕΣΑΚΕ ανάλογες κινήσεις ενδέχεται να κάνουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τους οποίους έθιγε δια της πλαγίας η συγκεκριμένη ανάρτηση. Θυμίζω ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε αντιδράσει σε….μηδέν χρόνο μετά το σχετικό άρθρο ζητώντας τη διεξαγωγή εκταταμένων ελέγχων κάτι που έγινε πραγματικότητα στη διάρκεια των τριών τελικών.”

Αναρωτιέμαι διαβάζοντάς το πως είναι δυνατόν η Κουρούνα να παίζει το παιχνιδάκι του Ολυμπιακού έτσι απροκάλυπτα. Γιατί “λογικά” ανάλογη κίνηση ενδέχεται να κάνει και ο Παναθηναϊκός; Ο Παναθηναϊκός ότι είχε να κάνει το έκανε τότε και είναι αυτό ακριβώς που αναφέρει και η Κουρούνα. Ζήτησε και (δικαίως) πέτυχε τον πλήρη και αναμφίβολο έλεγχο. End of story.

Από κει και πέρα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρείται “λογικό” να ακολουθήσει τον ΕΣΑΚΕ και τον Ολυμπιακό σε αυτή την κίνηση εντυπώσεων. Ο Ολυμπιακός που ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει ότι οι παιχταράδες του χάσανε την …εεεε….χμμμμ… “συγκέντρωσή” τους στους τελικούς, με αποτέλεσμα να ποδοπατηθούν από τον Πεδουλάκη, έχει κάθε λόγο να σκούζει σαν δαρμένος σκύλος. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανένα λόγο να ασχοληθεί περαιτέρω. Παρά μόνο να διασφαλίσει ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση και κυρίως την ίδια πρακτική.

Αντίθετα η “λογική” λέει ότι την αγωγή την κάνεις επί τόπου, όταν βγαίνει το δημοσίευμα. Όχι πρώτα να περιμένεις να δεις “μην τυχόν και γίνει καμιά στραβή” και μετά κάνεις τον κουταλιανό. Αν είσαι σίγουρος ότι είσαι καθαρός βγαίνεις φουλ επίθεση από την πρώτη στιγμή. Διαφορετικά κάνεις την πάπια και αφήνεις το θέμα να περάσει και σταυρώνεις τα δάχτυλα να μην ανάψει κανένα κόκκινο λαμπάκι σε κάποιον γερμανικό αιματολογικό αναλυτή.

Όσο για τους αφους Αγγελόπουλους δεν είναι καθόλου απίθανο να “ακολουθήσουν” στην αναχρονισμένη αγωγή. Το timing άλλωστε δεν ήταν ποτέ το δυνατό τους σημείο…